Volkerts Assurantiën vindt de hypotheek die bij je past

Een aflossingsvrije hypotheek, annuïteitenhypotheek, bankspaarhypotheek of een beleggingshypotheek. En zo kunnen we er nog een aantal opnoemen. Welke het beste bij jou past, hangt onder meer af van je financiële situatie. Heb je vermogen opgebouwd, en hoeveel? Bestaat je huishouden uit 1 of 2 verdieners? Heb je overwaarde op je oude woning? Al deze informatie nemen we mee in ons onafhankelijke en persoonlijke hypotheekadvies.

Onafhankelijk hypotheekadviseur met oog op de toekomst

Volkerts Assurantiën in Hoogeveen legt de nadruk op het beheersen van mogelijke financiële risico’s tegen zeer aanvaardbare kosten. Hierbij kijken we naar het heden, maar zeker ook naar de toekomst. Zodat je later niet voor financiële verrassingen komt te staan.

Wij zijn volledig adviesvrij 

Dat wil zeggen dat wij geen enkele contractuele verplichting hebben om u advies te geven om te kiezen voor de financiële producten van bepaalde banken of hypotheekverstrekkers. 


Wij zijn volledig zelfstandig 

Geen enkele bank, verzekeraar of andere aanbieder van financiële producten heeft stemrechten of een aandeel in ons kapitaal. 


Als je kiest voor Volkerts Assurantiën weet je dus zeker dat je te maken hebt met een onafhankelijk hypotheekadviseur. Dat je advies krijgt dat volledig los staat van banken en hypotheekverstrekkers.

Geef mij eerlijk advies

Volkerts Makelaardij

Voor vragen over de aankoop, verkoop of taxatie van een woning verwijzen we je naar Volkerts Makelaardij. Ook gevestigd aan Stoekeplein 60.

Onafhankelijk advies over uiteenlopende verzekeringen

Een stukje zekerheid willen we allemaal. Voor het geval dat we te maken krijgen met een vervelende gebeurtenis. Denk aan diefstal, een auto-ongeluk, overlijden of wanneer je arbeidsongeschikt raakt. Tegenwoordig kun je je voor vrijwel alles verzekeren. Prettig natuurlijk. Maar je kunt je ook oververzekeren. En dat is zonde van je geld. In 2016 was bijvoorbeeld ongeveer 50% van de autobezitters oververzekerd. 


Met het persoonlijk en onafhankelijk advies van Volkert Assurantiën zal dat je niet overkomen. Dat is iets dat wij je kunnen verzekeren. 

Laat mij niet teveel betalen