Autolease

Bij Volkerts staan we klaar om samen met jou te onderzoeken welke opties beschikbaar zijn en je te voorzien van het meest geschikte advies, afgestemd op jouw financiële situatie en wensen. Vraag nu vrijbijvend een offerte aan. Dankzij onze samenwerking met gaaan.nu gaan wij voor financieel verantwoordelijke mobiliteit. Wat houdt dat in?

Een leasecontract aangaan is voor klanten een belangrijk onderdeel van hun maandlasten. Daarom gaan wij voor financieel verantwoorde mobiliteit. Samen zorgen we ervoor dat jouw klant in een auto rijdt die bij zijn of haar levensstijl en financiële plaatje past.

Onderdeel van DAK

Met ruim 1600 leden, toegang tot 30 hypotheekverstrekkers, 120 verzekeringsmaatschappijen, en nu ook tot leasemaatschappijen en importeurs biedt DAK het meest uitgebreide assortiment als Service Provider. In 2022 is DAK Mobiliteit van start gegaan: de eerste Service Provider die het aanbod van leasemaatschappijen en importeurs beschikbaar stelt aan adviseurs. Door de samenwerking met de adviseurs beidt DAK Mobiliteit én de beste deals en onafhankelijk financieel advies. 

Vrijblijvend contact
Vrijblijvend contact

Neem direct contact op of vul het digitale formulier in via de website.

Alt titel
Heb je een vraag?
Neem contact op met Gerwin!
1