Bestaande bouw

Ga je een huis kopen? Dan komen er verschillende kosten om de hoek kijken, zoals hypotheekadvies, overdrachtsbelasting, eventuele verbouwingskosten, en meer. Binnen de hypotheeksector maken we onderscheid tussen hypotheek voor bestaande bouw en hypotheek voor nieuwbouw. Als je een bestaand huis koopt, heb je een hypotheek voor bestaande bouw nodig. Hieronder vind je alle belangrijke informatie die je daarover moet weten. 

Starters

Het vinden van een passend huis kan lastig zijn, vooral voor starters. Daarom staan wij klaar om je te helpen bij het vinden van de beste optie die past bij jouw situatie en wensen.

Voordat je de zoektocht naar je eerste woning begint, is het verstandig om te weten hoeveel je kunt lenen. Wij helpen je hier graag bij en berekenen voor jou wat het maximale bedrag is dat je aan hypotheek kunt krijgen. Daarnaast bieden wij ondersteuning bij:

  • Zekerheid over hoeveel je kunt bieden op eerste woning
  • Zoeken naar een huis dat voor jou betaalbaar is
  • Sterke onderhandelingspositie in de huidige huizenmarkt

Doorstromers

Je bent niet meer tevreden met je huidige huis en wilt een ander huis kopen dat beter aan je wensen voldoet. Hoewel je eerder al een huis hebt gekocht en een hypotheek hebt afgesloten, roept dit proces toch veel vragen bij je op. Bij Volkerts staan wij klaar om al je vragen te beantwoorden en je het best passende advies te geven.

Wanneer je een nieuw huis wilt kopen, is het handig om te weten hoeveel je maximaal kunt lenen. Wij staan voor je klaar om samen met jou je maximale hypotheek te berekenen. Daarnaast bieden wij ondersteuning bij het kijken wat de mogelijkheden in u situatie over:

  • Hoeveel je maximaal kunt lenen
  • Hypotheek meeverhuizen
  • Overwaarde
  • Restschuld
  • Eerst kopen of eerst verkopen

Wil je hier meer over weten? Aarzel dan niet om contact op te nemen. 

Advies nodig?

Neem geheel vrijblijvend contact op voor meer informatie!

Contact

Laat je door Gerwin adviseren

Het kopen van een huis kan een uitdaging zijn, nietwaar? Maar eigenlijk is het lang niet zo complex als het lijkt, zolang je maar de juiste mensen om je heen hebt die je ondersteunen. Laat Gerwin je adviseren. Wij staan klaar om met je mee te denken, zodat jij je droom kunt verwezenlijken. Het kopen van een huis hoort immers een feestelijke gebeurtenis te zijn, vind je niet?

Vrijblijvend contact
Vrijblijvend contact

Neem direct contact op of vul het digitale formulier in via de website.

Alt titel
Heb je een vraag?
Neem contact op met Gerwin!
1