Verkeer en vervoer

Of het nu gaat om auto's, oldtimers, motoren of caravans: iedereen heeft zijn eigen voorkeuren als het gaat om verzekeringen. Bij Volkerts Assurantiën begrijpen we dat maar al te goed. Daarom bieden wij een uitgebreid assortiment aan verzekeringen voor verkeer en vervoer aan, zodat jij altijd een verzekering kan kiezen die perfect aansluit op jouw smaak én voertuig.

Met een verzekering voor verkeer en vervoer bescherm jij jezelf tegen eventuele schade die je aan jezelf of anderen toebrengt. Of je nou kiest voor een WA, WA Plus of WA Casco autoverzekering, bij Volkerts Assurantiën bent u altijd goed verzekerd. 

In Nederland is het verplicht voor elke autobezitter om minimaal een WA autoverzekering af te sluiten. Met deze verzekering dekt u schade die u aan anderen veroorzaakt. 

Maar u kunt deze verzekering ook uitbreiden met aanvullende dekkingen, zoals schade door noodweer, vandalisme en zelfs schade die u aan uw eigen auto veroorzaakt heeft. Voor inzittenden en pechhulp is de dekking uiteraard ook uit te breiden.

Advies nodig?

Neem geheel vrijblijvend contact op voor meer informatie!

Contact

Wat te doen bij schade?

Bij Volkerts Assurantiën kunt u schade direct online melden, maar u kunt natuurlijk ook gewoon telefonisch contact opnemen. Bij een ongeval adviseren wij u om in elk geval de volgende stappen te volgen:

  • Maak foto's van de aanrijding
  • Noteer de kentekens van alle betrokken voertuigen
  • Noteer de adresgegevens van de tegenpartij.
  • Vul samen een Europees schadeformulier in.

Schadeformulier

Wellicht heeft u nog een papieren versie van het Europees Aanrijdingsformulier. Tegenwoordig sturen verzekeringsmaatschappijen deze niet standaard meer op. Deze is hier te downloaden. Geen printer in de buurt? Via de app mobielschademelden.nl kan dit ook. 

Mobiel schade melden

Schadevrije jaren

Schadevrije jaren worden opgebouwd voor elk volledig jaar waarin u verzekerd bent en geen schade claimt. Hoe langer u zonder schade rijdt, hoe hoger de korting op de premie van uw autoverzekering zal zijn. 

Let op: schadevrije jaren kunnen ook verloren gaan, bijvoorbeeld als u zelf schade veroorzaakt.

Voordat u een premieberekening door ons laat maken, kijk goed op uw huidige polis hoeveel schadevrije jaren hierop staan vermeld. Een kopie van de polis kunt u ook altijd even mailen. Zo hebben we direct alles wat we nodig hebben.

Vrijblijvend contact
Vrijblijvend contact

Neem direct contact op of vul het digitale formulier in via de website.

Direct persoonlijk advies?

Heb je advies nodig over een hypotheek, financiering, verzekering of een ander financieel product? Twijfel dan niet en neem contact op met Gerwin. Binnen 24 uur een passend advies op ieder vraagstuk!

Contact opnemen

Alt titel
Heb je een vraag?
Neem contact op met Gerwin!
1